Лого алт

Уљен амортизер за Mercedes W124 / E-class 1993-1996.6

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0514-N-176645

Код: 491-0514-N-176645

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: Преден

Марка: Mercedes

Модел : COUPE (C124), 03.87-05.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (до): 2932

Поместување (заокружено): 2960

Моторен код : M 103.983

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 03.87

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 188

Надворешна сила (KW): 138

Дизајн на амортизер: амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Вид на прижина : за возила со пневматско подвозје

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 300 CE

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 12.89