Лого алт
1

Уљен амортизер за Mazda 121 1996-2002

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-DD06-N-159934

Код: 491-DD06-N-159934

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Mazda

Модел : 121 III (JASM, JBSM), 03.96-04.03

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1299

Поместување (заокружено): 1299

Моторен код : JJK; JJM

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 03.96

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 50

Надворешна сила (KW): 37

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 04.03

ОЕ: 1E0334910

ОЕ: 96FB18045AL

ОЕ: 96FB18045AJ

ОЕ: 1E0434910