Лого алт

Уљен амортизер за Lancia Zeta 1994.4-2002.3

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0417-N-160043

Код: 491-0417-N-160043

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Lancia

Модел : ZETA (220), 05.95-09.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1998

Поместување (заокружено): 1998

Моторен код : RGX (XU10J2TE)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 05.95

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 147

Надворешна сила (KW): 108

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TURBO

До која година: 12.97

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 9621171480

ОЕ: 5206E3

ОЕ: 9221171480

ОЕ: 8671006066