Лого алт

Уљен амортизер за Lancia Thema 1984-1987

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-LT01-N-160054

Код: 491-LT01-N-160054

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Lancia

Модел : THEMA (834), 11.84-07.94

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 2500

Поместување (заокружено): 2500

Моторен код : 8144. 97S

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 05.88

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 105

Надворешна сила (KW): 77

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 2500 Turbo DS

До која година: 07.92

ОЕ: 46417534

ОЕ: 8671006008

ОЕ: 7685654

ОЕ: 7711713