Лого алт

Уљен амортизер за Honda Concerto 1989-1995

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-SS36-N-176642

Код: 491-SS36-N-176642

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: задно

Марка: Honda

Модел : CONCERTO Saloon (HWW), 08.89-05.95

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (до): 1590

Поместување (заокружено): 1590

Моторен код : D16A8

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 08.89

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 122

Надворешна сила (KW): 90

Дизајн на амортизер: амортизер

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: i 16V

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 03.95

ОЕ: GSA972323

ОЕ: RPD10023

ОЕ: GSA972322

ОЕ: GSA6050