Лого алт

Уљен амортизер за Ford Sierra 1990-1992

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0554-N-201438

Код: 491-0554-N-201438

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Ford

Модел : SIERRA Estate (BNG), 01.87-02.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1753

Поместување (заокружено): 1753

Моторен код : RFA; RFB; RFL

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 08.88

Долна монтажа: Специјално прицврстување

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 75

Надворешна сила (KW): 55

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD

До која година: 02.93

Горна монтажа : Пин

ОЕ: A820X18K077BA

ОЕ: 5019284

ОЕ: A820X18080CA

ОЕ: 87BB18080BB