Лого алт

Уљен амортизер за Ford Sierra 1987-1990

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0554-N-201438

Код: 491-0554-N-201438

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Ford

Модел : SIERRA Estate (BNG), 01.87-02.93

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1757

Поместување (заокружено): 1796

Моторен код : R2A; RED

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 01.87

Долна монтажа: Специјално прицврстување

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 90

Надворешна сила (KW): 66

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 05.88

Горна монтажа : Пин

ОЕ: A820X18K077BA

ОЕ: 5019284

ОЕ: A820X18080CA

ОЕ: 87BB18080BB