Лого алт

Уљен амортизер за Ford KA 1996-2008

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0571-N-201535

Код: 491-0571-N-201535

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Ford

Модел : KA (RB_), 09.96-11.08

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1299

Поместување (заокружено): 1299

Моторен код : JJB

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 10.98

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 50

Надворешна сила (KW): 37

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

До која година: 03.00

Тип на пренос: рачен пренос со 5 брзини

Горна монтажа : Пин