Лого алт
8

Уљен амортизер за Ford Fiesta 1999-2002

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-DD06-N-159934

Код: 491-DD06-N-159934

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Ford

Модел : FIESTA IV (JA_, JB_), 08.95-09.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 999

Моторен код : ZH10JRB

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 02.97

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 52

Надворешна сила (KW): 38

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

До која година: 09.99

ОЕ: 1E0334910

ОЕ: 96FB18045AL

ОЕ: 96FB18045AJ

ОЕ: 1E0434910