Лого алт

Уљен амортизер за Ford Fiesta 1995-1998

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-DD06-N-159935

Код: 491-DD06-N-159935

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Ford

Модел : FIESTA Van (JV_), 05.98-08.03

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1753

Поместување (заокружено): 1753

Моторен код : RTN; RTP; RTQ

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 03.00

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 75

Надворешна сила (KW): 55

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD

До која година: 08.03

ОЕ: 1E0734910

ОЕ: 1E1234910