Лого алт

Уљен амортизер за Ford Fiesta 1989-1995

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0552-N-201452

Код: 491-0552-N-201452

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Ford

Модел : FIESTA III (GFJ), 01.89-01.97

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1391

Поместување (заокружено): 1391

Моторен код : F4A

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 03.89

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 73

Надворешна сила (KW): 54

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 12.95

Тип на пренос: рачен пренос

ОЕ: 8671006025

ОЕ: 94FB18045FA

ОЕ: 94FX18045BB

ОЕ: 94FX18045EA