Лого алт

Уљен амортизер за Ford Courier Pickup 1986-1998

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-DD06-N-159935

Код: 491-DD06-N-159935

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Ford

Модел : FIESTA Van (J5_, J3_), 02.96-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1753

Поместување (заокружено): 1753

Моторен код : RTK

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 02.96

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 04.02

ОЕ: 1E0734910

ОЕ: 1E1234910

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0573-N-207141

Код: 491-0573-N-207141

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: задно

Марка: Ford

Модел : FIESTA Van (J5_, J3_), 02.96-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (до): 1753

Поместување (заокружено): 1753

Моторен код : RTK

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 02.96

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Мантажа на абсорбер: дното - окото; горе - око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 04.02

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 94FB18K076CA

ОЕ: 5030474

ОЕ: 5030476

ОЕ: 89FB18K076DE

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0552-N-201452

Код: 491-0552-N-201452

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Ford

Модел : FIESTA Van (J5_, J3_), 02.96-

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1753

Поместување (заокружено): 1753

Моторен код : RTK

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 02.96

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

До која година: 12.97

ОЕ: 8671006025

ОЕ: 94FB18045FA

ОЕ: 94FX18045BB

ОЕ: 94FX18045EA