Лого алт

Уљен амортизер за Fiat UNO 1983-1989

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0372-N-160045

Код: 491-0372-N-160045

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Fiat

Модел : UNO (146A/E), 01.83-06.06

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1357

Поместување (заокружено): 1367

Моторен код : 146 B.000; 146 B3.000

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 10.86

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 71

Надворешна сила (KW): 52

Мантажа на абсорбер: долно око; горниот пин

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 70 TD

До која година: 10.90

Горна монтажа : Пин

ОЕ: 5976848

ОЕ: 7585005

ОЕ: 5951866

ОЕ: 5972898