Лого алт

Уљен амортизер за Fiat Ulysse 1994.6-2002.7

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0417-N-160043

Код: 491-0417-N-160043

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Fiat

Модел : ULYSSE (220), 06.94-08.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1761

Поместување (заокружено): 1761

Моторен код : LFW

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 05.97

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 99

Надворешна сила (KW): 73

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 08.02

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 9621171480

ОЕ: 5206E3

ОЕ: 9221171480

ОЕ: 8671006066