Лого алт
1

Уљен амортизер за Fiat Seicento 2001-

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0439-N-160055

Код: 491-0439-N-160055

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Fiat

Модел : SEICENTO (187), 01.98-01.10

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1108

Моторен код : 176 B2.000; 187 A1.000

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 01.98

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 01.10

Тип на пренос: рачен пренос со 5 брзини

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 46819368

ОЕ: 46437781

ОЕ: 7705508

ОЕ: 46412035

Квалитет: PJ

Маслен амортизер

491-0439-N-189167

Код: 491-0439-N-189167

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел, кој е со квалитет, кој одговара на квалитетот на компонентите кои се фабрички вградени. Квалитетот на тие делови е гарантиран од производителот наведен во каталогот

Производител: SRL

Локација: задно

Марка: Fiat

Модел : SEICENTO (187), 01.98-01.10

Производна линија:

Поместување (заокружено): 1108

Моторен код : 176 B2.000; 187 A1.000

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 01.98

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 01.10

Тип на пренос: рачен пренос со 5 брзини

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 46437781

ОЕ: 46420463

ОЕ: 46786488

ОЕ: 7705508

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-LT01-N-160054

Код: 491-LT01-N-160054

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Fiat

Модел : SEICENTO (187), 01.98-01.10

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1108

Моторен код : 176 B2.000; 187 A1.000

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 01.98

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 01.10

Тип на пренос: рачен пренос со 5 брзини

ОЕ: 46417534

ОЕ: 8671006008

ОЕ: 7685654

ОЕ: 7711713