Лого алт

Уљен амортизер за Fiat Scudo 1995-2003

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0248-N-160042

Код: 491-0248-N-160042

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Fiat

Модел : SCUDO van (220L), 02.96-12.06

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1997

Поместување (заокружено): 1997

Моторен код : RHX

Местење на страна : Front Axle

Број на шасија: 7609

Кога е направена година: 10.99

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 94

Надворешна сила (KW): 69

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: JTD

Класик број: 09792

До која година: 10.03

ОЕ: 5202K8

ОЕ: 5202W0

ОЕ: 1478098080

ОЕ: 5202K7