Лого алт

Уљен амортизер за Fiat Punto 1993-1999

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0379-N-160046

Код: 491-0379-N-160046

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Fiat

Модел : PUNTO (176), 09.93-09.99

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1108

Поместување (заокружено): 1108

Моторен код : 176 A6.000; 176 B2.000

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 09.93

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 55

До која година: 09.99

Тип на пренос: рачен пренос со 6 брзини

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 46773865

ОЕ: 46479424

ОЕ: 7789196

ОЕ: 46784222