Лого алт
2

Уљен амортизер за Fiat Ducato 1994-2002

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0246-N-160015

Код: 491-0246-N-160015

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Fiat

Модел : DUCATO Flatbed / Chassis (230), 03.94-04.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1929

Поместување (заокружено): 1929

Моторен код : 230 A4.000

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 08.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 80

Надворешна сила (KW): 59

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Амортизери комплет:

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD CAT

До која година: 04.02

За товорот (kg): 1400

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 1351062080

ОЕ: 5206P6

ОЕ: 5206C5