Лого алт

Уљен амортизер за Fiat Cinquecento 1991.7-1998.10

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-LT01-N-160054

Код: 491-LT01-N-160054

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Fiat

Модел : CINQUECENTO (170), 07.91-07.99

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1108

Поместување (заокружено): 1108

Моторен код : 176 B2.000

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 10.94

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: SPORTING

До која година: 01.98

ОЕ: 46417534

ОЕ: 8671006008

ОЕ: 7685654

ОЕ: 7711713