Лого алт
1

Уљен амортизер за Citroen ZX 1994-1997

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-160011

Код: 491-0598-N-160011

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : ZX Break (N2), 10.93-07.99

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1580

Поместување (заокружено): 1580

Моторен код : BDY (XU5M); BFZ (XU5JP)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 10.93

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 88

Надворешна сила (KW): 65

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 10.97

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206R7