Лого алт

Уљен амортизер за Citroen ZX 1994-1997

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-168617

Код: 491-0598-N-168617

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : ZX (N2), 03.91-07.99

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1761

Моторен код : LFY (XU7JP4)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 04.96

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 111

Надворешна сила (KW): 82

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 07.97

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206E1

ОЕ: 520655

ОЕ: 5206C7

ОЕ: 520643