Лого алт

Уљен амортизер за Citroen ZX 1994-1997

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-160011

Код: 491-0598-N-160011

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : ZX (N2), 03.91-07.99

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1998

Поместување (заокружено): 1998

Моторен код : RFT (XU10J4/Z); RFY (XU10J4/Z)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.92

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 152

Надворешна сила (KW): 112

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: i 16V

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 10.94

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206R7