Лого алт

Уљен амортизер за Citroen ZX 1991-1993

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-160011

Код: 491-0598-N-160011

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : ZX (N2), 03.91-07.99

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (заокружено): 1769

Моторен код : 161A (XUD7)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 06.93

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 06.97

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206R7