Лого алт
1

Уљен амортизер за Citroen Xsara 1997-2000.9

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0598-N-168617

Код: 491-0598-N-168617

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : XSARA Estate (N2), 10.97-03.10

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1997

Поместување (заокружено): 1997

Моторен код : RHZ (DW10ATED)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 05.01

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 109

Надворешна сила (KW): 80

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: HDI 109

До која година: 08.05

Тип на пренос: рачен- / опција за автоматски пренос

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206E1

ОЕ: 520655

ОЕ: 5206C7

ОЕ: 520643