Лого алт

Уљен амортизер за Citroen Visa 1978-1999

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0705-N-160036

Код: 491-0705-N-160036

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Citroen

Модел : VISA, 09.78-03.91

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1757

Поместување (заокружено): 1769

Моторен код : 161A (XUD7)

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 04.84

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Дизајн на амортизер: амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 17 D

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 03.91

ОЕ: 520657

ОЕ: 520315

ОЕ: 520254

ОЕ: 9455304219