Лого алт

Уљен амортизер за Citroen Saxo 1996-1999

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0706-N-176644

Код: 491-0706-N-176644

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: Преден

Марка: Citroen

Модел : SAXO (S0, S1), 02.96-04.04

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (заокружено): 1587

Моторен код : NFZ (TU5JP)

Кога е направена година: 02.96

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 90

Надворешна сила (KW): 66

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Технички информации: Comfort

До која година: 06.03

ОЕ: 97522605

ОЕ: 5202P0

ОЕ: 97536062

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0671-N-160024

Код: 491-0671-N-160024

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : SAXO (S0, S1), 02.96-04.04

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1587

Моторен код : NFZ (TU5JP)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 02.96

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 90

Надворешна сила (KW): 66

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 06.03

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 97536062

ОЕ: 5206F7

ОЕ: 5206G6

ОЕ: 520683

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0671-N-160023

Код: 491-0671-N-160023

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Citroen

Модел : SAXO (S0, S1), 02.96-04.04

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1587

Моторен код : NFZ (TU5JP)

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 02.96

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 90

Надворешна сила (KW): 66

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 06.03

ОЕ: 5202F6

ОЕ: 5202P7

ОЕ: 5202P3

ОЕ: 97522605