Лого алт

Уљен амортизер за Citroen Jumpy 1995-2003

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0417-N-160043

Код: 491-0417-N-160043

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : JUMPY (U6U), 06.94-12.06

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1581

Поместување (заокружено): 1581

Моторен код : 1580 SPI; 220 A2.000

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 10.95

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 79

Надворешна сила (KW): 58

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 08.00

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 9621171480

ОЕ: 5206E3

ОЕ: 9221171480

ОЕ: 8671006066

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0248-N-160042

Код: 491-0248-N-160042

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: Преден

Марка: Citroen

Модел : JUMPY (U6U), 06.94-12.06

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1581

Поместување (заокружено): 1581

Моторен код : 1580 SPI; 220 A2.000

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 10.95

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 79

Надворешна сила (KW): 58

Дизајн на амортизер: амортизер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Класик број: 09792

До која година: 08.00

ОЕ: 5202K8

ОЕ: 5202W0

ОЕ: 1478098080

ОЕ: 5202K7