Лого алт

Уљен амортизер за Citroen Jumper 1994-2002

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0246-N-160015

Код: 491-0246-N-160015

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : JUMPER Box (230L), 02.94-04.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 2446

Поместување (заокружено): 2446

Моторен код : T9A (DJ5)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 03.94

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 86

Надворешна сила (KW): 63

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Амортизери комплет:

Дополнителен дел/Дополнителни информации: D

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 04.02

За товорот (kg): 1400

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 1351062080

ОЕ: 5206P6

ОЕ: 5206C5