Лого алт

Уљен амортизер за Citroen Evasion 1994-2002

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0417-N-160043

Код: 491-0417-N-160043

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : EVASION (22, U6), 03.94-07.02

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 2088

Поместување (заокружено): 2088

Моторен код : P8C (XUD11BTE)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 05.96

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 109

Надворешна сила (KW): 80

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: TD

До која година: 07.02

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 9621171480

ОЕ: 5206E3

ОЕ: 9221171480

ОЕ: 8671006066