Лого алт
1

Уљен амортизер за Citroen C15 1984-2005

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0704-N-160025

Код: 491-0704-N-160025

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : C15 Estate, 04.87-08.00

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1124

Моторен код : HDZ (TU1M)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 10.88

Долна монтажа: Специјално прицврстување

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 54

Надворешна сила (KW): 40

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

До која година: 10.92

Горна монтажа : Специјално прицврстување

ОЕ: 8671006063

ОЕ: 520646

ОЕ: 520622

ОЕ: 7947915973