Лого алт

Уљен амортизер за Citroen C15 1984-2005

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0705-N-160036

Код: 491-0705-N-160036

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: BILSTEIN

Локација: Преден

Марка: Citroen

Модел : C15 (VD-_), 10.84-10.06

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: B2

Поместување (до): 1124

Поместување (заокружено): 1124

Моторен код : HDZ (TU1M)

Местење на страна : Front Axle

Кога е направена година: 07.88

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Дизајн на амортизер: амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

Амортизација: For vehicles with standard chassis

До која година: 12.96

ОЕ: 520657

ОЕ: 520315

ОЕ: 520254

ОЕ: 9455304219

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0704-N-160025

Код: 491-0704-N-160025

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : C15 (VD-_), 10.84-10.06

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1124

Поместување (заокружено): 1124

Моторен код : HDZ (TU1M)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.88

Долна монтажа: Специјално прицврстување

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

До која година: 12.96

Горна монтажа : Специјално прицврстување

ОЕ: 8671006063

ОЕ: 520646

ОЕ: 520622

ОЕ: 7947915973