Лого алт

Уљен амортизер за Citroen Berlingo 1996-2002

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0498-N-168615

Код: 491-0498-N-168615

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : BERLINGO (MF), 07.96-12.11

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (заокружено): 1587

Моторен код : NFU (TU5JP4)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 10.00

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 109

Надворешна сила (KW): 80

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 16V

До која година: 12.02

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 8671006057

ОЕ: 8671006046

ОЕ: 5206H3

ОЕ: 520667