Лого алт
1

Уљен амортизер за Citroen Berlingo 1996-2002

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0498-N-168615

Код: 491-0498-N-168615

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : BERLINGO Van (M_), 07.96-12.11

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1124

Поместување (заокружено): 1124

Моторен код : HDZ (TU1M); HFX (TU1JP)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 07.96

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 60

Надворешна сила (KW): 44

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: I

До која година: 12.02

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 8671006057

ОЕ: 8671006046

ОЕ: 5206H3

ОЕ: 520667