Лого алт

Уљен амортизер за Citroen AX 1986-1991

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0671-N-176640

Код: 491-0671-N-176640

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : AX (ZA-_), 07.86-12.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (до): 1360

Поместување (заокружено): 1360

Моторен код : KDX (TU3M/Z); KDY (TU3FM); KDY (TU3M); KDZ (TU3M/Z)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 08.91

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 75

Надворешна сила (KW): 55

Мантажа на абсорбер: долно око; горното око

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: масло за притисок

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 14

Систем за амортизација од вибрации: двојна цевка

Технички информации: Comfort

До која година: 12.96

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 5206C8

ОЕ: 520684

ОЕ: 96116051

ОЕ: 97536063

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0706-N-176644

Код: 491-0706-N-176644

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: DELPHI

Локација: Преден

Марка: Citroen

Модел : AX (ZA-_), 07.86-12.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Comfort

Поместување (до): 1360

Поместување (заокружено): 1360

Моторен код : KDX (TU3M/Z); KDY (TU3FM); KDY (TU3M); KDZ (TU3M/Z)

Кога е направена година: 08.91

Место за монтирање: front

Излез во (HP): 75

Надворешна сила (KW): 55

Дизајн на амортизер: лежиште за амортизер

Систем за апсорзија на удари: двојна цевка

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: 14

Технички информации: Comfort

До која година: 12.96

ОЕ: 97522605

ОЕ: 5202P0

ОЕ: 97536062