Лого алт

Уљен амортизер за Citroen AX 1986-1991

Квалитет: Q

Маслен амортизер

491-0671-N-160024

Код: 491-0671-N-160024

Квалитет :Q

Q - Оригинален дел ОЕM/OES2 обележани со лого на производителот, како фабрички вградените делови

Производител: MAGNETI MARELLI

Локација: задно

Марка: Citroen

Модел : AX (ZA-_), 07.86-12.98

Оделение за продажба: 1 пар

Производна линија: Hydro

Поместување (до): 1360

Поместување (заокружено): 1360

Моторен код : KFZ (TU3FJ2)

Местење на страна : задна оска

Кога е направена година: 06.91

Долна монтажа: Уво

Место за монтирање: задно

Излез во (HP): 100

Надворешна сила (KW): 74

Дизајн на амортизер: амортизер со федер

Мантажа на абсорбер: долна стега

Тип на абсорбер за удар: маслен амортизер

Тип на амортизери: маслен амортизер

Дополнителен дел/Дополнителни информации: GTI

До која година: 12.92

Горна монтажа : Уво

ОЕ: 97536062

ОЕ: 5206F7

ОЕ: 5206G6

ОЕ: 520683