Лого алт
1

Црна фолија

Црна фолија

Квалитет: PJ
No image available

Црна фолија

654-ALL-N-218951

Код: 654-ALL-N-218951

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Тежина (kg): 1.50

Дебелина [µm]: 23

*Lowest price for the last 30 days with VAT