Лого алт

Термометри

Термометри

Квалитет: Q

Дигитален инфраред мерач на температура

739-ALL-N-218596

Код: 739-ALL-N-218596

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување