Лого алт

Свирка

Свирка

Квалитет: PJ

Свирка труба

978-ALL-N-219480

Код: 978-ALL-N-219480

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Производител: SRL

V/Hz: 12V/420+510Hz

Електрична врска: 2x(6,3-0,8)

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1260.56 ден

Квалитет: Q

Свирка труба

978-ALL-N-219690

Код: 978-ALL-N-219690

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: EU

V/Hz: 12V/400+500Hz

Електрична врска: 2x(6,3-0,8)

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1850.29 ден

*Lowest price for the last 30 days with VAT