Лого алт

Стоп светло

Стоп светло

Квалитет: PJ
No image available

Штоп сијалица

658-ALL-N-217405

Код: 658-ALL-N-217405

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Производител: EU

Дијаметар (mm): 140

Локација предна/задна: R

Хомологација: ECE

Тип на сијалица : P21/5W

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 751.10 ден

Квалитет: PJ
No image available

Штоп сијалица

695-ALL-N-244561

Код: 695-ALL-N-244561

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Страна (лево/десно): left=right

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Длабочина (mm): 14

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 27

Тип на сијалица : 6xLED

Дополнително име : IP68 protection class; with wire

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Тип на монтирање: монтажа на завртки со растојание од 116мм

Боја: црвено

Ширина (mm): 134

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1329.00 ден

Квалитет: PJ

Штоп сијалица

658-ALL-N-216790

Код: 658-ALL-N-216790

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Длабочина (mm): 25

Волти напон: 12/24V

Висина (mm): 20

Тип на сијалица : LED

Боја: црвено

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Ширина (mm): 250

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1361.95 ден

Квалитет: PJ
No image available

Штоп сијалица

658-ALL-N-216789

Код: 658-ALL-N-216789

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Длабочина (mm): 32

Волти напон: 12V

Висина (mm): 30

Тип на сијалица : LED

Боја: црвено

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Ширина (mm): 333

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2132.48 ден

Квалитет: PJ
No image available

Штоп сијалица

658-ALL-N-216788

Код: 658-ALL-N-216788

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: EU

Длабочина (mm): 32

Волти напон: 12V

Висина (mm): 30

Тип на сијалица : LED

Боја: бело

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Тип на монтирање: лента за поддршка

Ширина (mm): 333

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 2368.20 ден

Квалитет: Q

Штоп сијалица

658-ALL-N-217514

Код: 658-ALL-N-217514

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): left

Карактеристики за инсталација: за хоризонтално прицврстување; AMP конектор

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Длабочина (mm): 25

Волти напон: 12/24V

Дополнително име : ШАПЛИНА Тенок; IP6K7 стапка на заштита; IPX9K стапка на заштита; со светло за паркирање; со светло на сопирачката

Должина(mm): 199,8

Боја: црн раб, црвено-бел

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Тип на сијалица : LED

Ширина (mm): 40

Квалитет: Q

Штоп сијалица

658-ALL-N-217515

Код: 658-ALL-N-217515

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): right

Карактеристики за инсталација: за хоризонтално прицврстување; AMP конектор

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Длабочина (mm): 25

Волти напон: 12/24V

Должина(mm): 199,8

Дополнително име : ШАПЛИНА Тенок; IP6K7 стапка на заштита; IPX9K стапка на заштита; со светло за паркирање; со светло на сопирачката

Тип на сијалица : LED

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Боја: црн раб, црвено-бел

Ширина (mm): 40

Квалитет: Q

Штоп сијалица

658-ALL-N-217516

Код: 658-ALL-N-217516

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): left

Карактеристики за инсталација: за вертикално прицврстување; AMP конектор

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Длабочина (mm): 25

Волти напон: 12/24V

Боја: црн раб, црвено-бел

Должина(mm): 199,8

Тип на сијалица : LED

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Дополнително име : ШАПЛИНА Тенок; IP6K7 стапка на заштита; IPX9K стапка на заштита; со светло за паркирање; со светло на сопирачката

Ширина (mm): 40

Квалитет: Q

Штоп сијалица

658-ALL-N-217517

Код: 658-ALL-N-217517

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Страна (лево/десно): right

Карактеристики за инсталација: за вертикално прицврстување; AMP конектор

Сообраќај: За лев и десен волан

Производител: HELLA

Длабочина (mm): 25

Волти напон: 12/24V

Боја: црн раб, црвено-бел

Должина(mm): 199,8

Дополнително име : ШАПЛИНА Тенок; IP6K7 стапка на заштита; IPX9K стапка на заштита; со светло за паркирање; со светло на сопирачката

Тип на сијалица : LED

Хомологација: ECE

Локација предна/задна: R

Тип на монтирање: поддршка на завртки

Ширина (mm): 40

*Lowest price for the last 30 days with VAT