Лого алт

Стегач

Стегач

Квалитет: PJ

Стега Држач

699-ALL-N-216662

Код: 699-ALL-N-216662

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки Мерцедес

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : фитинг на стегач

ОЕ: 1149970490

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 293.17 ден

Квалитет: PJ
No image available

Стега Држач

699-ALL-N-219162

Код: 699-ALL-N-219162

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Дополнително име : фитинг на стегач

Димензии: ширина 5, должина 300мм

Квалитет: PJ

Стега Држач

699-ALL-N-219312

Код: 699-ALL-N-219312

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: роди дијаман. 7 должина на прицврстување 140 мм

Квалитет: PJ
No image available

Стега Држач

699-ALL-N-219161

Код: 699-ALL-N-219161

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: со различни апликации

Дополнителен опис: универзални штипки

Оделение за продажба: амбалажа: 100

Дополнително име : фитинг на стегач

Димензии: ширина 3, должина 100мм

*Lowest price for the last 30 days with VAT