Лого алт

Стега со отвор

Стега со отвор

Квалитет: PJ

Шипка со отвор на затегнување

916-ALL-N-219087

Код: 916-ALL-N-219087

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: заклучувачки механизам на врата

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија, Цитроен, Пежо, Рено

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: 6,5

Дополнително име : менгеме

Квалитет: PJ

Шипка со отвор на затегнување

916-ALL-N-219088

Код: 916-ALL-N-219088

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: заклучувачки механизам на врата

Дополнителен опис: универзални штипки Алфа Ромео, Фиат, Ланчија

Оделение за продажба: packing unit: 10

Дополнително име : менгеме

Квалитет: PJ

Шипка со отвор на затегнување

916-ALL-N-219278

Код: 916-ALL-N-219278

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Објаснување: заклучувачки механизам на врата

Дополнителен опис: универзални штипки Хонда, Мазда, Митсубиши, Нисан, Сузуки, Тојота

Оделение за продажба: packing unit: 10

Димензии: дијаметар 7,2 мм; шипка 6мм

Дополнително име : менгеме