Лого алт

Скоч

Скоч

Квалитет: PJ

Скоч

928-ALL-N-218352

Код: 928-ALL-N-218352

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: амбалажа: 20

Производител: COLAD

Должина (mm): 140

Опис: за мелење тешко достапни места

Ширина (mm): 115