Лого алт

Сијалица WY5W

Сијалица WY5W

Квалитет: PJ

Сијалица WY5W

1028-ALL-N-218002

Код: 1028-ALL-N-218002

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Волти напон: 12V

Боја: жолта

Номинална моќност: 5W

ОЕ: 3907271M1

ОЕ: 7160798

ОЕ: 16847990

Квалитет: PJ

Сијалица WY5W

1028-ALL-N-218001

Код: 1028-ALL-N-218001

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Волти напон: 12V

Боја: жолта

Номинална моќност: 5W

ОЕ: 7160798

ОЕ: 16847990

ОЕ: 3907271M1

Квалитет: PJ

Сијалица WY5W

1028-ALL-N-218000

Код: 1028-ALL-N-218000

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Волти напон: 12V

Боја: жолта

Номинална моќност: 5W

ОЕ: 7160798

ОЕ: 3907271M1

ОЕ: 16847990

Квалитет: Q

Сијалица WY5W

1028-ALL-N-217999

Код: 1028-ALL-N-217999

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Боја: жолта

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W

ОЕ: 7160798

ОЕ: 16847990

ОЕ: 3907271M1

Квалитет: Q

Сијалица WY5W

1028-ALL-N-217892

Код: 1028-ALL-N-217892

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Боја: бело-килибар сјај

Линија на продукти: дијадем хром

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 5W