Лого алт

Сијалица WY21W

Сијалица WY21W

Квалитет: PJ

Сијалица WY21W

1027-ALL-N-217998

Код: 1027-ALL-N-217998

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: packing unit: 10

Производител: SRL

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: WX3x16d

Волти напон: 12V

Боја: жолта

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 1159.18 ден

Квалитет: Q

Сијалица WY21W

1027-ALL-N-218140

Код: 1027-ALL-N-218140

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: WX3x16d

Волти напон: 12V

Боја: жолта

Квалитет: PJ

Сијалица WY21W

1027-ALL-N-218141

Код: 1027-ALL-N-218141

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: WX3x16d

Волти напон: 12V

Боја: жолта

*Lowest price for the last 30 days with VAT