Лого алт

Сијалица WY16W

Сијалица WY16W

Квалитет: Q

Сијалица WY16W

1026-ALL-N-218255

Код: 1026-ALL-N-218255

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Производител: OSRAM

Линија на продукти: оригинал

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Хомологација: ECE

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 16W

Боја: жолта