Лого алт

Сијалица W5W LED

Сијалица W5W LED

Квалитет: PJ

Лед убодна W5W

1071-ALL-N-217008

Код: 1071-ALL-N-217008

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 2 парчиња

Производител: SRL

Дополнително име : LED; температура на боја 8000K

Волти напон: 12V

Хомологација: не

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Квалитет: PJ

Лед убодна W5W

1071-ALL-N-217364

Код: 1071-ALL-N-217364

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: не

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1W

Дополнително име : 65 лм; температура на бојата 4000K

Квалитет: PJ

Лед убодна W5W

1071-ALL-N-217365

Код: 1071-ALL-N-217365

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Хомологација: не

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1W

Дополнително име : 65 лм; температура на бојата 5000К

Квалитет: Q

Лед убодна W5W

1071-ALL-N-217006

Код: 1071-ALL-N-217006

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Волти напон: 12V

Дополнително име : температура на боја 6000K

Линија на продукти: ретрофит

Хомологација: не

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Квалитет: PJ

Лед убодна W5W

1071-ALL-N-217007

Код: 1071-ALL-N-217007

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: NEOLUX

Дополнително име : температура на боја 6000K

Волти напон: 12V

Хомологација: не

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d