Лого алт

Сијалица W21W

Сијалица W21W

Квалитет: Q

Сијалица W21W

990-ALL-N-217904

Код: 990-ALL-N-217904

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: пакување: 2 парчиња

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W3x16d

Волти напон: 12V

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 656.47 ден

Квалитет: PJ

Сијалица W21W

990-ALL-N-218017

Код: 990-ALL-N-218017

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: packing unit: 10

Производител: SRL

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W3x16d

Волти напон: 12V

Квалитет: PJ

Сијалица W21W

990-ALL-N-218218

Код: 990-ALL-N-218218

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Номинална моќност: 21W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W3x16d

Волти напон: 12V

*Lowest price for the last 30 days with VAT