Лого алт

Сијалица W21/5W

Сијалица W21/5W

Квалитет: PJ

Сијалица W21/5W

989-ALL-N-218013

Код: 989-ALL-N-218013

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: packing unit: 10

Производител: SRL

Тип на сијалица и тип на фасонка: W3x16g

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21/5W

Хомологација: ECE

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 606.62 ден

Квалитет: Q

Сијалица W21/5W

989-ALL-N-218208

Код: 989-ALL-N-218208

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Тип на сијалица и тип на фасонка: W3x16g

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21/5W

Хомологација: ECE

Квалитет: PJ

Сијалица W21/5W

989-ALL-N-218209

Код: 989-ALL-N-218209

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: HELLA

Тип на сијалица и тип на фасонка: W3x16g

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 21/5W

Хомологација: ECE

*Lowest price for the last 30 days with VAT