Лого алт

Сијалица W16W

Сијалица W16W

Квалитет: Q

Сијалица W16W

988-ALL-N-218125

Код: 988-ALL-N-218125

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: 1 пар

Производител: OSRAM

Номинална моќност: 16W

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2.1x9.5d

Волти напон: 12V