Лого алт

Сијалица W1,2W

Сијалица W1,2W

Квалитет: PJ

Сијалица W1,2W

987-ALL-N-218010

Код: 987-ALL-N-218010

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња

Производител: SRL

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,2W

ОЕ: 21834300

ОЕ: 1354870

ОЕ: X825283225000

ОЕ: 99050000

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 128.42 ден

Квалитет: PJ

Сијалица W1,2W

987-ALL-N-218008

Код: 987-ALL-N-218008

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: MAGNETI MARELLI

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,2W

ОЕ: 1354870

ОЕ: 21834300

ОЕ: 99050000

ОЕ: X825283225000

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 265.29 ден

Квалитет: Q

Сијалица W1,2W

987-ALL-N-218007

Код: 987-ALL-N-218007

Квалитет :Q

Q - Оригиналниот дел ОЕМ/ОЕS2 обележана со лого - името на марката на производителот на самиот дел и производителот произведува компоненти за прво вградување

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: OSRAM

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,2W

ОЕ: 21834300

ОЕ: 1354870

ОЕ: X825283225000

ОЕ: 99050000

Available img altДостапно по нарачка

*Lowest price for the last 30 days: 559.31 ден

Квалитет: PJ

Сијалица W1,2W

987-ALL-N-218009

Код: 987-ALL-N-218009

Квалитет :PJ

PJ - Заменски дел кој е со квалитет кој одговара на деловите за прво вградување, според нејзиниот квалитет. Квалитетот на продуктите е загарантиран од производителот наведен во каталогот.

Оделение за продажба: единица за пакување: 10 парчиња.

Производител: HELLA

Хомологација: ECE

Тип на сијалица и тип на фасонка: W2x4.6d

Волти напон: 12V

Номинална моќност: 1,2W

ОЕ: 21834300

ОЕ: 99050000

ОЕ: 1354870

ОЕ: X825283225000

*Lowest price for the last 30 days with VAT